Margot als 8e naar finale solo op zaterdag

Vanmiddag 12 uur was het dan zover: voorronde lange kuur solo. Margot moest deze keer als 5e van start. Het lukte haar uitstekend om haar 8e plaats van de voorronde technische uitvoering vast te houden en zij gaat zaterdag dus als 8e de finale in. Daar mag zij als 2e van start. De finale soli start op zaterdag om 12 uur. Er zijn nog kaarten hiervoor geschikbaar. Na de voorronde mocht Margot vanmiddag direct door naar haar examen wiskunde. Daarbij wachtte haar nog een verrassing: dopingcontrole! Met chaperonne naar je examen, dat zullen er niet veel mee maken.

Voor wie het vanmorgen gemist heeft: YouTube

Veel kijkplezier.

1 reactie op “Margot als 8e naar finale solo op zaterdag

  1. wowww… klasse, meid ! ik mag nu natuurlijk geen ‘meissie’ meer zeggen, SENIOR… heel veel succes in DE FINALE, volgens mij zijn die Zwitserse en Duitse nog wel te pakken… alleen die flikflak met dubbele schroef gehoekt kan nog beter… :-)))

    hoi, Jeroen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *