8e plaats voor Margot bij debuut in Finale Europese kampioenschappen!

Vanmiddag heeft Margot tijdens de finale van de free routine soli keurig haar 8e plaats van de voorronde weten vasthouden. Het was Margot haar eerste wedstrijd op dit internationale niveau. Voorwaar als junior een zeer goede prestatie van Margot.
Vanavond wordt de wedstrijd voortgezet met de finale groep. Hierin zal Margot met Roxy, Ilse, Christina, Nienke, Anouk, Lynn en Kim voorstarten. Morgen de spannende finales duet met Nicolien en Elisabeth en in de avond het klapstuk de finale Combinatie waarin jong Oranje aangevuld met Tina zullen zwemmen in de finale.
Later mee…..

1 reactie op “8e plaats voor Margot bij debuut in Finale Europese kampioenschappen!

  1. Margot, we hebben genoten van jou, van je teamgenoten en zijn vol lof over de prestaties van jou, je teamgenoten en de trainsters. Grote klasse allemaal!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *