WJK-ploeg Synchroonzwemmen vertrokken naar Griekenland

Vanmorgen om 5 uur was het dan eindelijk zover: verzamelen op Schiphol voor het vertrek naar de WJK in Volos, Griekenland. De juniorenselectie synchroonzwemmen bestaande uit Ilse Bosman, Karlijn en Anouk Horrevorts, Roxy Swiebel, Nienke Grun, Christina Maat, Kim Deiman, Lisette van Zanen, Liza Foppen, Ceylan Dursun, Lynn van Krimpen en Margot de Graaf hebben er onwijs veel zin in. Margot vanmorgen op Schiphol: “Vandaag is het eindelijk zover! Ik kan niet met woorden omschrijven hoeveel zin ik erin heb. Ik ben er klaar voor. Kom maar op!” Naast de zwemsters gaat er natuurlijk ook een begeleidingsteam mee bestaande uit Igna Vermeulen, Jitske en Leonie Cornielje (coaches), Irma Kok (teammanager) en Sven Vos (fysiotherapeut)

Vanaf woensdag zal het Nationaal zwemstadion in Volos het decor zijn van deze Wereld Junioren Kampioenschappen waaraan 33 landen deel zullen nemen. De wedstrijd start woensdag met de voorronde duet (Lynn en Anouk). In de avond zal dan de voorronde groep (Ilse, Roxy, Christina, Nienke, Lynn, Anouk, Kim en Margot) gezwommen worden. Donderdag mag Margot met haar solo aan de start verschijnen in de voorronde solo en in de avond zal de voorronde combinatie¬†(Ilse, Roxy, Christina, Nienke, Lynn, Anouk, Kim, Ceylan, Karlijn en Margot) gezwommen worden. Op vrijdag wordt er dan door ruim 228 synchroonzwemsters meegedaan aan de techniekwedstrijd en daarna zal bekend zijn of er finaleplaatsten gehaald zijn. Er zijn namelijk 27 solo’s, 26 duetten, 18 groepen en 16 combinatie in de race voor een finaleplaats. Gedurende het toernooi zullen we trachten berichten op deze website te plaatsen.

de nationale juniorenselectie vanmorgen op Schiphol

3 reacties op “WJK-ploeg Synchroonzwemmen vertrokken naar Griekenland

  1. Margot, vanavond zullen we toasten op een prachtige en succesvolle solo van jou morgen. Dikke kus, Lonneke, Indy en je paps xxxxxxxx <3<3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *