Finaleplaats solo Margot

vlnr vanaf 1e rij: Roxy, Ceylan, Kim, Lynn, Christina, Anouk, Karlijn, Ilse, Margot en Nienke

Vrijdag is in Volos het Wereld Junioren Kampioenschap vervolgd met de techniekwedstrijd. 224 deelneemsters kwamen aan de start. Na een heel lange dag die om 10 uur startte en om ongeveer 5 uur was afgelopen kwam de uitslag aan het begin van de avond. Margot heeft het in dit veld uitstekend gedaan. Zij vond zich uiteindelijk terug op een 34e plaats!! Hiermee plaatste Margot zich wederom als 9e voor de finale soli van zondag. Ook de rest van de Nederlandse deelnemers heeft bij deze figurenwedstrijd uitstekend gepresteerd. Anouk (29e) en Lynn (35e) wisten op die manier ook plaatsing voor de finale af te dwingen. En, om het feest compleet te maken, wist ook de groep van Nederland zich als 11e te plaatsen voor de finale groep nadat deze ploeg als 14e geeindigd was in de voorronde groep van woensdag. In totaal heeft NL nu 4 finaleplaatsen behaald op dit WJK!!

Uitstekende resultaten dus voor het jonge team van Nederland. Het is al een aardige tijd geleden dat deze prestaties werden behaald op een WJK! Complimenten ook voor het gehele begeleidingsteam van de WJK bestaande uit Jitske en Leonie Cornielje, Igna Vermeulen, Sven Vos en Irma Kok en die van Margot in het bijzonder waarvan Danielle Wognum helaas niet bij deze wedstrijd aanwezig kon zijn!! Er is een topprestatie neergezet.

2 reacties op “Finaleplaats solo Margot

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *