Nieuwe lange kuur Margot te zien op NJK

NK 2013

Aanstaande zaterdag wordt in Alkmaar de Nederlandse Junioren Kampioenschappen gehouden. Ook al behoort Margot niet meer tot de categorie junioren, toch zal zij aanstaande zaterdag aanwezig zijn tijdens deze wedstrijd. Margot zal daar voor de eerste keer, als voorstart bij de solisten, haar nieuwe lange kuur laten zien die in oktober in samenwerking met Olga Brushnikina is gemaakt. In januari bij de Nederlandse Kampioenschappen senioren was deze lange kuur nog niet helemaal goed doorgetraind en werd Margot Nederlands Kampioen solo door in de finale een aangepaste korte kuur nogmaals te zwemmen.In de afgelopen 2 maanden is er samen met bondscoach Leonie Cornielje en Danielle Wognum, trainer van Margot bij de Dolfijn, hard getraind aan het verder uitwerken van deze nieuwe lange kuur en wordt hij zaterdag voor de eerste keer aan het publiek getoond.

Met deze nieuwe lange kuur en haar oude technische uitvoering neemt Margot later dit jaar deel aan de Wereld Kampioenschappen synchroonzwemmen in Barcelona. Deze wedstrijd start op 20 juli met de voorronde technische uitvoering solo. Naast deelname als soliste aan de WK zal Margot samen met haar maatjes van de seniorenploeg van de KNZB ook in actie komen op de technische uitvoering groep en de free routine combination.

Margot zal aanstaande zaterdag 23 maart rond 13 uur in actie komen in zwembad de Hoornse vaart te Alkmaar.

1 reactie op “Nieuwe lange kuur Margot te zien op NJK

  1. Ik heb genoten van de presentatie van je solo gister in Alkmaar! Héél veel succes met alle verdere voorbereidingen in de aanloop naar de wereldkampioenschappen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *