Dag 2 WK: Wederom finaleplaats voor Nederland

Zondag heeft het Nederlands team Synchroonzwemmen voorronde free routine combination gezwommen. Nienke, Ilse, Roxy, Christina, Kim, Elisabeth, Nadine, Anouk, Rynske en Margot liet de muziek van Elvis extra swingen met hun combinatie! Ook nu behaalde het Nederlands team een prima finale plaats als 11 van de 17 combinaties. De finale van de free routine combinatie is op zaterdag 27 juli om 19 uur in Palau Sant Jordi. Morgenochtend vroeg staat de voorronde vrije uitvoering solo op het programma waar Margot ook voor de 1e keer als soliste aan meedoet. Zij zal daar haar nieuwe routine zwemmen gemaakt in samenwerking met Olga Brusnikina in oktober 2013. Finaleplaats zal moeilijk worden aangezien er 37 toplanden aan de start zullen staan.

Free routine combinatie: http://www.rtve.es/alacarta/videos/mundial-de-natacion-de-barcelona-2013/ejercicio-libre-combinada-natacion-sincronizada-21-07/1949688/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *