Nederland vertegenwoordigen op EK 2016

Gisteravond heb ik van de KNZB te horen gekregen dat ik Nederland mag gaan vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen 2016 als soliste. Ik mag daar met mijn technische en vrije uitvoering aan de start verschijnen. Na de teleurstelling van afgelopen seizoen over het stoppen van het traject duet met Christina, is dit een enorme opsteker. De Europese Kampioenschappen Synchroonzwemmen worden van 9 tot en met 13 mei gehouden in het Aquatics Centre te Londen waar in 2012 ook de Olympische wedstrijd heeft plaatsgevonden. Ik ben blij dat De Dolfijn hierover de samenwerking is aangegaan met de KNZB en dit nu mogelijk is gemaakt!

Stap 2 is de financiering. Alleen met jullie financiƫle steun zal het lukken om daadwerkelijk te gaan. Heb jij een bedrag (hoe klein ook) over om mij in London te laten zwemmen? Stuur dan een mail naar margot2londen@gmail.com voor het rekeningnummer om een donatie te doen. Bij een grote donatie behoort een clinic of gasttraining tot de mogelijkheden!!

Ik heb er ongelooflijk veel zin in!!

After obtaining my fourth title solo last januari I got great news today: I represent the Netherlands in May at the European Championships in 2016 in London as solist!! I am incredibly excited about it!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *